Bevált szokásom, hogy sms-t kérek vendégeimtől arról, hogy közvetlen környezetük hogyan reagált a változásra! (Akár pozitív, akár negatív.) Főleg ez olyan vendégeknél érdekes, akik először próbálják ki a lézeres hajhosszabbítást vagy dúsítást. Meglepő, és elgondolkodtató, hogy a vendégek 99%-nál max. az a kérdés merül fel a hozzátartozóknál, hogy “fodrásznál voltál?” ” melírozták a hajad? ” “valami más ma rajtad!” ..stb.
És ez a jó!!!
A technika fő lényege a kíméletes eljárás után.. a természetesség!

Íme néhány a vendégek SMS-eiből:

“Nagyon gyönyörű a haj, még mindig alig hiszem el, hogy így is lehet. Örülök, hogy megtaláltalak! Nagyon természetes, semmit sem érzek, egész nap a tükörben pózolok.”


“Szia Móni, a férjem egyszerűen el volt ájulva a hajamtól, a család többi tagja meg nem értette, hogy miért ilyen gyönyörű egy fodrász után a hajam. Úgyhogy teljes volt a siker. Nagyon szépen köszönöm.”


“”Gyönyörű a hajad, fodrásznál voltál?” ezt ma sokan mondták. Kedves Mónika! Nagyon szépen köszönöm.”


“Kedves Móni! Egyszerűen hihetetlen! Reménykedtem hogy megéri a nem éppen kis befektetés, de nem gondoltam, hogy ennyire szép lesz. Köszönöm. Az önbizalmamat adtad vissza.”


“Szia. Amikor rábeszéltél, hogy szőke hajam hosszabbítását több színből csináljuk meg kicsit tartottam tőle, de bíztam szakértelmedben. Tökéletes lett a hatás! Így most tényleg mindenki csak azt kérdezi, hogy “fodrásznál voltál?” senkinek nem tűnik fel a +15cm amivel hosszabb lett a hajam. Még egyszer köszönöm..”


“Hi. Tökéletes. Természetes. Kényelmes. Gyönyörű! Egyszerűen ennyi! Köszönöm!…”


“Szia. Amikor hazamentem 4 éves kislányom szájtátva nézett és csak annyit mondott: Anya, olyan szép vagy, mint Jázmin hercegnő! A férjemnek is nagyon tetszik. Köszönöm.”

“Kicsit furcsa még, hogy hosszú a hajam! Sohasem volt, és magától esély sem lett volna rá, hogy megnőjön. A férjem szerint nagyon szexi.én még szokom. Köszi.”


“Régóta gondolkodtam már azon, hogy megdúsíttatom a hajam, bár tartottam tőle, hogy inkább ront a hajam állapotán minthogy sem javítson. Szerencsére tévedtem. Jó érzés különböző frizurákkal kísérletezni reggelente. Nem kell tupírozni, és non-stop fésülgetni. Köszi..”


“Igazad lett! A kollegáim közül többen nem vették észre a plusz 15 centit, annyira természetes lett az összhatás. Köszi.”


“Szia és köszönöm. Örülök, hogy lebeszéltél a 35cm-es hajról, így tényleg nem volt feltűnő a változás. Tényleg nyárra érdemesebb a hosszabb hajat bevállalni. Biztosan nem hagyom ki!…”


“Nem hittem volna, hogy így is lehet! Gyönyörű lett! Köszi.” “Szia. Kicsit tartottam az általad kiválasztott színektől, de megérte kockáztatni. Gyönyörű! Festeni nem lehetett volna szebbet.Köszönöm.”