Román Mónika vagyok. 2000-ben az elsők között végeztem el a Greath Lengths tanfolyamot, mellyel nemzetközileg elismert diplomát kaptam. Az ultrahangos technika volt az első, amelyet bátran mertem ajánlani vendégeimnek, miután tapasztalatból tudom (sajnos!), hogy vékonyszálú gyenge hajra nem igazán volt megoldás. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy már ezen a területen sincs lehetetlen. A vendégeim visszajelzése, és a rendszeres időközönként történő hajcserék igazolják számomra a rendszer tökéletességét, és a munkámmal való elégedettséget. De sajnos mint minden rendszerben itt is voltak hiányosságok. Mindenképpen kihangsúlyoznám, hogy nem a technikában és a minőségben, hanem kimondottan a rendszerben. Évekig a Greath Lengths technikáját alkalmaztam de időközben rájöttem, hogy ennél korszerűbb módszer is létezik már a hajhosszabbításra. Mindenképpen figyelembe vettem a váltásnál, hogy a vendégeim számára a lehető legjobb minőség álljon rendelkezésre mind a haj minőségéből, mind a haj illesztési-felhelyezési lehetőségeiből.

Törekszem mindig a legmodernebb, leghatékonyabb eszközöket, termékeket, és hajhosszabbítási módszereket használni, ezzel is emelve az üzlet színvonalát. A Magyarországon létezo összes hajhosszabbítás-, illetve hajdúsítási módszert megismertem, de egyiket sem találtam elég természetesnek. Gondolok itt például a mára már elavult és egészségtelen hajfelvarrás- és hajcsomózás technikájára, ezeket ma már Nyugat-Európában sehol nem alkalmazzák!

2006 tavaszán ismerkedtem meg az országban elso partnerszalonként a HAIRDREAMS hajhosszabbítás technikájával, ami egybol levett a lábamról. Számunkra az a legfontosabb, hogy a hosszabb és dúsabb hajjal sok örömet szerezzünk Önnek, hiszen a fürtök természetessége lezserebb életvitelt és változatosabb hajformák kialakítását teszi lehetové. Fodrászaink szakértelmének és a HAIRDREAMS módszer forradalmi változásainak, elonyeinek köszönhetoen ma már több száz vendégünk bizalmát élvezzük.